Wine & Roses

Wine & Roses är ett niomannaband med Kristianstad som hemort. Vi spelar musik som den kan ha låtit på dansbanor och i konsertsalonger på 1950-talet, med swing och schlager.

W&R framför Kvarnen 20210907_185016

Wine & Roses framför restaurang Kvarnen, Kristianstad. Bilden tagen i samband med en spelning där 2021-09-07. Från vänster: Bengt Andersson trombon, Stefan Andersson trumpet, Lennart Svensson piano, Bo Mårtensson saxofon och klarinett, Pelle Fredriksson kontrabas, Lars-Göran Nilsson saxofon, Bengt Isaksson trummor och sång, Leif Ågren saxofon och klarinett, Gregory Ostrowski trumpet och violin.

Här kommer tre mycket korta musikklipp från en konsert 2018 i Östermalmskyrkan, Kristianstad. Hemsidan tillåter inte större filer.  Om uppspelningen blir hackig: Spela klippet en andra gång så brukar det flyta.


Kontakta mig, Bo Mårtensson. Vi kommer gärna och spelar. Vi kan ställa upp både dag- och kvällstid.

P.g.a. coronan har det varit rätt tomt i vårt spelprogram på sistone. Vi hade tre framträdanden under sensommaren 2021, varav två på samma dag. På eftermiddagen i kyrkan i Önnestad för en pensionärsförening,  på kvällen för jazzklubben i Sölvesborg.

F.n. är vi inbokade för fyra spelningar  våren 2022, en i Lund och tre i Kristianstad. Endast en av dessa är offentliga: I samband med Kulturnatten i Kristianstad 20/5 – 21/5 räknar vi med att spela i Gallerian på lördagseftermiddagen.